■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » OERboek » Gids naar Nergens - Ruben Sinnaeve

Gids naar Nergens - Ruben Sinnaeve

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 20:17

Gids naar Nergens - Ruben Sinnaeve

Als je een boek zoekt, dat je in hoog tempo meeneemt in een hele andere wereld, waar drijvende eilanden, meerslangen, demonen en IJswoners zijn, dan adviseer ik je Gids naar Nergens lezen. 

Lieze vindt een vreemd boekje en gaat hiermee op zoek naar Nergens. Ze belandt hier in een wereld waarin ze alles doet om te overleven. Maar met behulp van het boekje weet ze eten en drinken te vinden. Ze vindt haar weg langs eilanden, tunnels en watervallen. 

Wie is de vijand en wie helpt haar weer terug naar haar eigen wereld? Vertrouwt ze de kleurrijk, geklede oude man of de raaf Rafael?

Ruben beschrijft op een zeer beeldende wijze de avonturen van Lieze en dwingt je steeds verder te lezen. Het verhaal verveelt geen moment, laat je verbazen en houdt je in spanning van het ene avontuur naar het andere. 

Ik ben fan en zeker benieuwd naar deel twee. 

Wie is Ruben Sinnaeve?

Ruben is een ervaren rotsklimmer en sinds kort ook zwaardvechter. Zijn tijd kan tegenwoordig in drie categorieën verdeeld worden: in bed, buiten en achter de computer, maar hij hoopt om later weer een avontuurlijker leven te leiden.

Ruben studeert momenteel fysica en sterrenkunde.

Ik heb Ruben gevraagd, waarom hij het boek 'Gids naar Nergens' heeft geschreven.

Zijn reactie is: 

Ik ben begonnen met schrijven toen ik veel vrije tijd had. Wanneer ik er niet meer zo veel had, bleef de drang om eraan verder te werken, ook al verloor ik er veel tijd mee. Want eens ik was begonnen, kwamen de ideeën, of ik dat nu wilde of niet.

Het was nooit de bedoeling om het boek te publiceren, tot ik klaar was. Dan dacht ik: misschien kan ik hier andere mensen mee blij maken. Wie weet kan ik er zelfs iets mee verdienen. Misschien ben ik toch iets met al die verloren tijd.

Recensies van Gids naar Nergens

Alle boeken van Ruben Sinnaeve


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.