■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » OERboek » Het is zo stil in mij... - Samantha van der Sanden

Het is zo stil in mij... - Samantha van der Sanden

Gepubliceerd op 30 maart 2021 om 20:30

Waarover gaat 'Het is zo stil in mij...'?

Sylvia is 23 jaar en staat midden het leven. Ze heeft veel vrienden en een relatie met een jongen op wie ze stapelverliefd is. De weekenden staan altijd in het teken van uitgaan naar feesten en kroegen, waarbij veel alcohol gedronken wordt.  Toch twijfelt Sylvia aan alles en slikt ze medicatie tegen haar depressiviteit. Haar medicatie en de alcohol zijn geen goede combinatie. Als ze dan ruzie met haar vriend krijgt, neemt Sylvia een drastisch besluit. 

Gesprekken met de psychiater, haar werk, haar ouders en vrienden helpen Sylvia er weer bovenop, zodat ze met behulp van de medicijnen zich langzaam weer beter voelt. 

Dan ontmoet ze Jay, op wie ze stapelverliefd wordt. Alleen blijkt Jay ook zijn eigen problemen te hebben. 

Een meisje met een depressie en een jongen die verslaafd is. Is het mogelijk om met deze combinatie een relatie op te bouwen en is de liefde sterk genoeg? 

Schrijfster Samantha van der Sanden beschrijft op een persoonlijke en directe manier het verhaal van Sylvia. Samantha neemt je mee in Sylvia's strijd en de keuzes, die ze moet maken om zichzelf en haar relatie overeind te houden. 

Wie is de schrijfster van 'Het is zo stil in mij...'

Lieve Lezers,

Ik ben Samantha van der Sanden, geboren op 22 november 1994 in Oosterhout (Noord-Brabant).

Van jongs af aan houd ik al enorm van lezen en verslind ik het ene boek na het andere. Op de middelbare school schreef ik gedichten voor de schoolkrant. Ik dacht er altijd al aan om een boek te schrijven, maar als je niet zo veel fantasie hebt, waar wil je dan een boek over schrijven?

In 2019 heb ik met mijn vriend een rumoerige tijd meegemaakt. Ikzelf ben sinds 2017 depressief en mijn vriend (al eens verslaafd geweest) viel terug in zijn verslaving in cocaïne. Slapeloze nachten dreven mij tot wanhoop. Voor mijzelf ging ik alles op papier schrijven en uiteindelijk is er een boek uitgekomen!

Ik hoop dit jaar, 2021 ook een tweede deel op 'het is zo stil in mij...' uit te brengen waarin het vervolg word verteld en of zij bij elkaar blijven...

Inmiddels zijn er al zo'n 150 boeken verkocht en krijg ik veel enthousiasme berichten van de lezers.

Met lieve groetjes, Samantha

Recensies van 'Het is zo stil in mij...'


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.