■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » OERboek » Kattenliefde - Saskia Schouten

Kattenliefde - Saskia Schouten

Gepubliceerd op 3 maart 2021 om 18:55

Kattenliefde is een boek, waarin we Miranda volgen, die alleen op vakantie gaat naar een camping in Luxemburg. Ze heeft een vervelende relatie achter de rug. Als ze twee verschillende jongens op de camping ontmoet, komt ze voor de keuze te staan: De verstandige of de hartskeuze? 

Tijdens de reis en na terugkomst op haar werk beleeft Miranda nog meer avonturen.  Op een mooie wijze wordt een vrijwilligersorganisatie in Jeruzalem besproken. Zelf ben ik niet in Jeruzalem geweest, maar het boek beschrijft de stad op beeldende wijze en maakt mijn wens om te gaan, alleen maar groter. 

Ik vind het een heerlijk boek om te lezen, die van begint tot eind blijft boeien en is dan ook terecht het nieuwe OERboek.

Ik ontmoette Paula en Cor Dol van het Moses Dol project. Zij promoten de stichting Tova Saul’s Holyland cats in Jeruzalem.

Omdat ik zelf twee keer in Israël ben geweest, besloot ik om daarover te schrijven en het kattenproject daarin mee te nemen. Ik vroeg Paula hoe het kattenvangen precies in zijn werk gaat en met haar adviezen ben ik aan de slag gegaan.

Tevens geef ik wat informatie over Jeruzalem.

Terwijl de hoofdpersoon van Kattenliefde op vakantie is in Luxemburg, krijgt ze een folder in handen van de stichting Hulp aan katten in Jeruzalem. Ze besluit daar als vrijwilliger aan de slag te gaan

Vanaf mijn tienertijd ben ik al met schrijven bezig. Mijn eerste roman kwam uit in 2006. Inmiddels heb ik elf romans geschreven, waaronder een novelle (een literaire thriller). Verder vijf liefdesromans en vijf christelijke liefdesromans. Vrijwel altijd komt er een reis in voor, soms wel meer. Ik hou zelf erg van reizen en soms ontstaat er dan spontaan een verhaal. Dat was het geval met ‘Vergiffenis’, dat zich afspeelt op een van de Maltese eilanden.

Momenteel ben ik bezig met verschillende projecten. Een paar romans en een levensverhaal.

Verder heb ik een eigen tekstbureau. www.tekstbureautussenderegels.nl

Ik redigeer voor collega’s en uitgevers.

Alle beschikbare boeken van Saskia Schouten:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.