■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » Schoenkadootjes onder de € 10,-

Schoenkadootjes onder de € 10,-

Cadeaus om te geven tijdens het Sinterklaasfeest

Boeken voor kinderen onder de € 10,-

Boeken onder de € 10,-

Sinterklaas: De tijd om jouw kinderen heerlijk te verwennen

Wat is de periode voor Sinterklaas toch een heerlijke tijd! Vanaf de intocht van Sinterklaas tot de echte pakjesavond is een spannende tijd voor de kinderen, waarin ze volop genieten. 

's Avonds hun schoen zetten, vol overgave het mooiste sinterklaaslied zingen en een wortel voor het paard van Sinterklaas. En dan vol verwachting de volgende dag snel kijken of Sint en Piet hun huis niet hebben overgeslagen. Wat is het dan heerlijk die blije kindergezichtjes te zien als ze hun cadeau uitpakken. 

Maar het Sinterklaasfeest is ook duur genoeg. Daarom is het fijn, om toch een aantal leuke cadeaus te vinden, die niet al te duur zijn. Ik heb voor jou leuke en verrassende cadeaus op een rij gezet, die zeer leuk zijn als schoencadeau of op pakjesavond zelf en niet duurder dan € 10,- zijn. Niet alleen voor de kleinsten, maar ook voor de grote kinderen en volwassen heeft OERgezellig leuke cadeaus. 

Inpakken en verzenden

Natuurlijk pak ik de cadeaus voor je in, speciaal in Sinterklaas cadeaupapier. Als je de naam doorgeeft van de persoon, voor wie het cadeau bestemd is, dan zal ik er een extra label bijdoen met zijn of haar naam daarop. 

Bestel wel op tijd je cadeaus, want door de verwachte drukte bij postbezorgers, kan het iets langer duren, voordat je je pakketje binnen hebt. 

Nog meer leuke sinterklaas cadeaus

Zoek je nog meer inspiratie voor jouw originele Sinterklaascadeau, kijk dan gauw op de speciale OERgezellige Sinterklaaspagina