■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » Een origineel cadeaupakket

Een origineel cadeaupakket

Hoe leuk is het, om iemand te verrassen met een bijzonder pakket! Je hebt vaak wel iemand in jouw leven, die veel voor jou betekent en voor je doet. Maar hoe verras je deze persoon? Tijd en creativiteit ontbreken, om iemand iets bijzonders te geven. Terwijl je dit wel enorm gunt aan een bijzonder persoon in jouw leven. 

Vaak geven we bij speciale gelegenheden een cadeau: Als iemand jarig is of op feestdagen, zoals bijvoorbeeld een mooi kerspakket. Maar hoe moeilijk is het, om iedere keer weer iets nieuws of origineels te geven. Vaak weet de ontvanger zelf ook niet, wat hij of zij graag wil hebben. 

Stel jezelf de vraag: wat vindt deze persoon leuk? Wat zijn zijn of haar hobby's? Waar wordt deze persoon enthousiast over. Als je op deze vragen een goed antwoord kan geven, hoe leuk is het dan, om hier een origineel pakket van te maken. 

Je bent hier op een boekensite, mijn voorbeeld zal dan ook met boeken te maken hebben. Dus: de persoon, die je een mooi cadeau gunt houdt van lezen. Hoe beter kan je iemand verrassen met een nieuw goed boek. Maar je maakt er echt een leuk pakket van, als je hier kleine, ontroerende, grappige en mooie gadgets bij zoekt, die het lezen aangenamer maken. Dus een kopje thee of koffie met wat lekkers, een kaarsje voor de sfeer of een handige boekenlegger.
Een kaartje met jouw persoonlijk boodschap maakt het af. 

Zie je al de twinkeling in de ogen van degene, die je het cadeau geeft! Een klein beetje extra aandacht geeft enorm veel meer liefde. 

Mocht je het toch lastig vinden, om zelf iets te vinden, of je hebt de tijd niet? Kijk dan naar de pakketten, die ik op deze site aanbied en ik help je graag iemand te verrassen. 

21/09/2021 - Ilona Bouwers, OERgezellig.com

Bijzondere cadeaupakketten: