■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » Kinderboeken

Kinderboeken: Om voor te lezen of zelf lezen.  

Voorleesboeken voor de allerkleinsten

Voorleesboeken en boeken voor de allerjongste lezers

Voor een boek ben je nooit te jong

Wie is er niet opgegroeid met boeken? Voorlezen door je ouders, beginnen met plaatjes te herkennen en dan de eerste woordjes: Maan, roos, vis. Ik vond het heerlijk om met mijn kinderen voor het slapengaan even een klein stukje te gaan voorlezen. Veel voorleesboeken hebben de kinderen verslonden. Ze kregen er geen genoeg van. Ook op latere leeftijd kon ik de kinderboeken niet aanslepen. Het voorlezen was niet meer nodig, ze lazen zelf wel. Leuke, spannende,  kinderboeken over verschillende onderwerpen en allerlei niveau's.

Boeken voor alle leeftijden

In de OERgezellig boekenwinkel vind je boeken voor alle leeftijd. Vanaf voorleesboeken voor de allerkleinsten tot boeken voor de middelbare school. 
Een aantal Kinderboeken zijn beoordeeld op AVI niveau. Hierdoor is het eenvoudig om een goed kinder- en jeugdboek te vinden, dat bij het leesniveau hoort. Dit staat dan als label aangegeven bij het boek. 

De boeken zijn van Nederlandstalige schrijvers en het aanbod zal je verrassen, Bijzondere boeken met verschillende (maatschappelijke) thema's, die je niet standaard in de boekenwinkels vindt. 

Mochten jouw kinderen al moeilijker boeken willen lezen, kijk dan eens bij de jeugdboeken