■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » Auteurs » Petra Heckman

Petra Heckman

Ik ben Petra Heckman. Met veel plezier woon ik samen met mijn gezin in Swifterbant, alwaar ik in alle rust kan schrijven. In 2016 debuteerde ik met mijn roman "Storm in een glas wijn."

In 2018 verscheen het zelfstandig te lezen vervolg "Vlinders in de storm" en datzelfde jaar verscheen ook de herziene druk van deel één. In 2019 verscheen mijn verhalenbundel "Speciale ogen" omdat er vraag was naar anekdotes over mijn leven met een visuele beperking. Eind dit jaar, 2021, verschijnt de spannende feel good roman "Verknipt" en ben ik in Oktober ook vijf jaar schrijfster. Dit jubileum vier ik volgend voorjaar met mijn vijfde roman, waarvan de titel nog niet vast staat. Dit is het derde en tevens afsluitende deel van de “Stormserie”, zoals ik die zelf altijd gekscherend noem. De hoofdpersonen uit die serie maken elke keer weer veel los bij mijn lezers en daar doe ik het allemaal voor.

Op Facebook ben ik actief om mijn boeken te promoten en om contact te hebben met mijn vrienden en lezers. Mijn pagina heet: Auteurspagina Petra Heckman. Je kunt ook eens een kijkje nemen op mijn website: www.petraheckman.nl

Hartelijke groet Petra Heckman.