■ Nederlandstalige boekenparels ■ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd ■ Gratis cadeauservice ■

Home » Auteurs » Marjolein Claeys

Marjolein Claeys

Marjolein is al vroeg begonnen met schrijven, op haar elfde schreef ze al over magische eekhoorns. Ze vond het leuk om haar fantasie de vrije loop te kunnen laten. Gelukkig heeft ze haar passie voor schrijven nooit verloren. 

Ze is geboren in het Gentse maar heeft de liefde gevolgd naar Eeklo, waar ze samen met haar man en dwergpapegaai woont. Ze werkt als administratief medewerker maar thuis wijkt haar trouwe laptop nooit ver van haar zijde om elke inspiratie om te vormen naar een leuk verhaal.

Katrina is zeventien jaar en staat te trappelen om het huis uit te gaan. Vroeger had ze een idyllische jeugd, maar alles was opeens veranderd en Katrina wist nog steeds niet waarom. Opeens werd ze opgesloten in haar kamer, zag ze haar moeder nog maar nauwelijks en mocht ze niets meer doen; alleen naar school en op haar kamer zitten.

Thuis is ze Katrina, de brave dochter die doet wat er gevraagd wordt en niet meer of minder. Op school is ze Kat, een levendige jonge vrouw vol dromen. Zodra ze achttien is, loopt ze weg van huis naar haar oma. Maar daarmee zijn haar spoken niet opgelost en samen met haar oma, haar beste vriendin Layla en haar vriend Igor ontdekt ze wie haar moeder echt is en wat er met haar afwezige vader gebeurd is.